خبر خوش برای متقاضیان ویزای استارتاپ هلند

یک خبر خوش برای افرادی که در جستجوی ویزای استارتاپ هلند هستند. از اکتبر ۲۰۲۰ آژانس ابتکارات اقتصادی زیر نظر وزارت اقتصاد هلند ۶۷.۵ میلیون یورو برای حمایت از استارتاپها در قالب ۶ فاند در نظر گرفته است. این فاندها در محدوده صد هزار تا سه و نیم میلیون یورو پرداخت میشود.
ویزای استارتاپ هلند چیست؟
ویزای استارتآپ هلند، یک مجوز اقامت حداکثر یک ساله برای زندگی و کار در کشور هلند است که به واسطه آن میتوانید بعد بعد از شش سال تابعیت کشور هلند را کسب کنید. این برنامه مهاجرتی از ابتدای ژانویه سال 2015، توسط دولت هلند برای تسهیل مهاجرت کارآفرینان تازه کاری که در غیر اتحادیه اروپا زندگی میکنند، ایجاد شده است.
با دریافت این ویزا از شما انتظار می رود که در طی مدت اعتبار کارت اقامتتان، در هلند به تولید محصولات یا ارائه خدمات جدید و ابتکاری بپردازید. اصلیترین هدف از ایجاد این برنامه مهاجرتی به وجود آوردن ارزش افزوده برای اقتصاد هلند است.
شرایط دریافت ویزای استارتاپ هلند
برای دریافت این ویزا باید یک شرکت تسهیلگر مورد اعتماد کشور هلند بر این استارتاپ نظارت داشته باشد. همکاری میان شرکت تسهیلگر و کارآفرین در یک توافقنامه ثبت و به امضای هر دو طرف میرسد. تسهیلگر حضور موثری در راهاندازی کسبوکار موردنظر خواهد داشت و به فرآیند مدیریت عملیات، بازاریابی، تحقیق و جذب سرمایهگذار کمک میکند. این نکته را در نظر داشته باشیم که تسهیلگر نباید نسبت خانوادگی با کارآفرین داشته باشد و به لحاظ مالی باید مستقل باشد.
کسبوکار موردنظر نوآورانه و خلاقانه باشد؛ یعنی محصول یا خدمات جدیدی در هلند ارائه کند، تکنولوژی جدیدی برای تولید، توزیع و بازاریابی آن به کار رود یا دارای یک رویکرد نوآورانه سازمانی باشد.
روشهای اثبات خلاقانه بودن محصول یا خدمت:
- خدمت یا محصول در کشور هلند جدید است
- طرح کسب و کار شامل یک فناوری جدید برای تولید، توزیع یا مارکتینگ است
- طرح کسب و کار یک روش اجرایی نوین را ارائه میدهد
مراحل تبدیل ایده به کسبوکار در استارتاپ موردنظر روشن و واضح باشد. در این برنامه گام به گام ساختار سازمان، نقشها و وظایف، فرم حقوقی، پرسنل سازمان، هدف از سرمایهگذاری و توصیف ایده برای محصول یا خدمات موردنظر و دلیل نوآورانه بودن آن باید ذکر شود.
کارآفرین باید این کسبوکار را در اتاق بازرگانی هلند ثبت تجاری کرده باشد. اگر به هر دلیلی امکان ثبت در اتاق بازرگانی وجود نداشته باشد، تسهیلگر موظف است اعلامیهای تهیه کند و در آن ضمانت کند که پس از دریافت ویزای استارتاپ به ثبت تجاری اقدام کند.
کارآفرین باید از توان مالی برای حداقل زمان یک سال اقامت در هلند برای زندگی و تجارت برخوردار باشد. این توانایی مالی باید از طریق ارائه گواهی بانکی ثابت شود. تسهیلگر نیز میتواند منابع مالی را در اختیار کارآفرین استارتاپ قرار دهد.
وجود تسهیلگر باتجربه برای راهنمایی استارتاپ نوپا ضروری است. پشتیبانی تسهیلگر به شما کمک میکند تا به کسبوکار خود رونق ببخشید و در جهت پیشرفت و تکامل آن قدم بردارید. این یک موقعیت برد-برد برای هلند محسوب میشود. شما صاحب تجارتی موفق خواهید شد و منافع آن در اقتصاد کشور هلند بروز میکند.
شیوه درخواست ویزای استارتاپ
برای درخواست ویزای استارتاپی تسهیلگر شما باید فرم درخواستی را برای سازمان مهاجرت و شهروندی هلند IND ارسال کنید. در این فرم اطلاعات مربوط به خودتان، طرح کسبوکار موردنظر و همچنین روشهای پیشنهادی باید ارائه شود. اگر به عنوان کارآفرین هنوز در کشور خود زندگی میکنید میتوانید درخواست اقامت خود را از طریق سفارت هلند در آنجا ارائه بدهید.
اگر درخواست ویزای استارتاپی شما مورد تایید قرار گیرد مجوز اقامت موقت خود را در کنسولگری یا سفارت هلند دریافت خواهید کرد. سپس در زمان ورود به کشور هلند به شما اعلام خواهد شد کجا و چه زمانی ویزای استارتاپی را دریافت خواهید کرد.

فاندهای دولتی برای استارتاپهای منتخب
?نیمی از هزینه این فاندها از طرف آژانس ابتکارات اقتصادی زیر نظر وزارت اقتصاد هلند و نیمی از طرف سرمایه گذاران خصوصی تامین میشود:
:rocket:The Rockstart Energy Fund
?استارتاپهای مرتبط با انرژیهای جایگزین
:rocket:Borskifonds –
?ویژه زنان کارآفرینان
:rocket:Rubio Impact Ventures
?توسعه پایدار
:rocket:CapitalT
?استارتاپهای حوزه نرمافزار و داده در زمینههای مراقبت سلامتی، آموزش و فعالیتهای تجاری
:rocket:LUMO Fund II
?نرمافزارهای مرتبط با فناوریهای جدید از جمله هوش مصنوعی و واقعیت مجازی
:rocket:Percival Participations III
?تکنولوژیهای مورد حمایت قوانین مالکیت فکری
زبان مورد نیاز
آشنایی با زبان انگلیسی در سطح متوسط برای دریافت اقامت و شروع زندگی و کار در این کشور کافی است. آشنایی با زبان هلندی ضرورت ندارد. بعد از ورود به کشور مقصد میتوان از کلاسهای رایگان زبان هلندی برای تسریع در دریافت اقامت دائم و شهروندی و ادغام با جامعه و فرهنگ کشور مقصد استفاده کرد.
مزایا
- امکان دریافت ویزای پیوست برای اعضای خانواده
- دریافت اقامت یک ساله با قابلیت تمدید
- بهرهمندی از حمایت مادی و معنوی شرکت تسهیلگر مورد تایید دولت هلند برای اجرای طرح
- بهرهمندی از بالاترین سطح امکانات رفاهی و خدمات اجتماعی
بخشی از پروسه اجرایی دریافت ویزای استارتاپ هلند
تهیه و تدوین ایده استارتاپی و تبدیل ایده به طرح تجاری حرفه ای و تنظیم تمام یا بخشی از اسناد مورد نیاز شامل:
- پیچ دک (pitch deck )
- طرح توجیهی تجاری (business plan )
- مطالعه امکانسنجی (feasibility study)
- ارزیابی منابع انسانی (HR assessment )
- طرح بازاریابی (marketing plan )
- مدل انگیزش کسب و کار ( Business motivational model )
- تحلیل هزینه _ فایده (Cost–benefit analysis)
- مذاکره و مکاتبه با شرکتهای تسهیلگر (Faciliator) دارای تاییدیه از سرویس مهاجرت و شهروندی هلند (Immigratie- en Naturalisatiedienst, IND) به منظور دریافت تسهیلات و کمکهای مالی و فنی، و گواهی تایید با همکاری گروه مشاوران تجاری و اقتصادی ایرانی و هلندی معتمد
- دریافت موافقت و تاییدیه آژانس ابتکارات اقتصادی (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO) زیر نظر وزارت امور اقتصادی و اقلیمی هلند در زمینه نوآورانه بودن، سودآوری مادی و قابلیت اجرای طرح در کشور هلند.
- عضویت متقاضی به عنوان کارآفرین طرح استارتاپی در اتاق بازرگانی هلند
اگر قصد مهاجرت دارید کافیست فرم درخواست مشاوره رایگان را در وبسایت ما تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
مطالب مرتبط:
- رشته روانشناسی در هلند؛ آخرین دورههای کوتاهمدت
- ویزای استارتاپ فرانسه؛ با پاسپورت تلنت به فرانسه خوش آمدید
- ویزای استارتاپ استونی؛ مهاجرت به دیجیتالترین کشور دنیا
پیوندهای خارجی:
سلام. من دنبال راه اندازی یه استارتاپ در کشور هلند هستمو ایدش هم دارم اما به من گفتن باید اسپانسر داشته باشم درسته؟