ویزای استارتاپ لیتوانی
ویزای استارتاپ لیتوانی برای حمایت از کسبوکارهای کوچک و خلاق ایجاد شدهاست. دولت لیتوانی سعی دارد تا با برنامه مهاجرت از طریق استارتاپ استعدادهای ناب را وارد کشور خود کند.
لیتوانی کشوری در شمال اروپا است که در چند سال اخیر به بنیانگذاران شرکتهای نوپا و استارتاپها اقامت دائم اعطا میکند.
برخلاف آنچه در سایر ویزاهای استارتاپی و کارآفرینی معمول است برای دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی نیاز به تضمین وجود سرمایه مشخصی نیست. در واقع شاخص سرمایه و استخدام نیرو به عنوان پیشنیاز برای بنیانگذاران استارتاپ در نظر گرفته نشده است. دریافت این ویزا به اقامت یک ساله با مجوز به همراه آوردن خانواده منجر میشود. امکان تمدید یک ساله و همچنین دریافت اقامت دائم در صورت داشتن نیازمندیهای معمول مهاجرتی نیز وجود دارد.
شرایط دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی
برخی از نیازمندیهای اصلی دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی عبارتند از:
- استارتاپ بایستی در یکی از حوزههای بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مکاترونیک، الکترونیک یا فناوری لیزر فعالیت کند.
- ارسال یک فرم درخواست آنلاین در مورد تیم، تجربیات و کسبوکار
- موفقیت در ارزیابی آنلاین
- دریافت موافقتنامه از پنلی از متخصصان که ایده کسبوکار شما را قضاوت میکنند.
- دریافت نامه از اداره مهاجرت مبنی بر مناسب بودن ایده کسبوکار برای برنامه.
معرفی کشور لیتوانی
لیتوانی کشور کوچکی در شمال اروپاست که ۶۵ هزار کیلومتر مربع یعنی تقریبا به اندازه استان خوزستان وسعت دارد و جمعیت آن دو میلیون و هشتصد هزار نفر است. لیتوانی به لحاظ اقتصادی و اجتماعی جزو کشورهای بسیار توسعهیافته است و از نظر درآمد سرانه و شاخص توسعه انسانی در رتبه ۳۴ دنیا قرار دارد. این کشور تا سی سال پیش بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود و در سال ۱۹۹۱ با فروپاشی شوروی به استقلال دست یافت.
لیتوانی رابطه بسیار نزدیکی با دو کشور کوچکتر لتونی و استونی دارد. این سه کشور به کشورهای منطقه بالتیک معروف هستند و به لحاظ تاریخی و فرهنگی اشتراکات زیادی دارند.
لیتوانی پیش از جنگ جهانی اول بخشی از امپراتوری روسیه بود. در سال ۱۹۱۵ آلمانیها این کشور را تصرف کردند اما با شکست آلمان و وقوع انقلاب در روسیه، لیتوانی توانست به استقلال برسد. لیتوانی در جنگ جهانی دوم دوباره بین روسها و آلمانیها دست به دست شد و مجددا ناچار شد حاکمیت مسکو را بپذیرد. نیم قرن بعد آنها از اولین جمهوریهای شوروی بودند که جنبش استقلالخواهی خود با عنوان انقلاب آواز را به نتیجه رساندند. در انقلاب آواز مردم سه کشور لیتوانی، لتونی و استونی یک زنجیره انسانی بین سه پایتخت خود تشکیل دادند.
لیتوانی عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. این بدان معناست که با دریافت اقامت لیتوانی حق کار، تحصیل، سکونت در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را خواهید داشت و قادر خواهید بود در سراسر منطقه شنگن جابجایی آزادانه داشته باشید.

برای اطلاع از سایر روشهای مهاجرت به لیتوانی این مقاله را بخوانید:
اگر قصد مهاجرت دارید کافیست فرم درخواست مشاوره رایگان را در وبسایت ما تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
سایر انواع ویزاهای استارتاپی:
میخواستم بدوم بیزینس پلن که برای استارتاپ لیتوانی باید تهیه کنیم چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
ایده نوآورانه و کاربردی و اثبات بازدهی مالی